SODER’den YEDAŞ’a Anlamlı Ziyaret


SODER’den YEDAŞ’a Anlamlı Ziyaret

YEDAŞ ana sponsorluğunda gerçekleşen Otizmli Çocuklar Sergisinin ardından SODER (Samsun Otizmli Çocuklar Derneği), YEDAŞ’a Ziyarette Bulundu

Geçtiğimiz günlerde, YEDAŞ iş birliği ile gerçekleşen otizmli çocuklar sergisinin ardından SODER (Samsun Otizmli Çocuklar Derneği), YEDAŞ’ı Ziyarette Bulundu. SODER Yönetim Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz, otizmli çocuklar tarafından yapılan anlamlı hediyeyi YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi’ye takdim etti.

Engelliler haftası dolayısıyla düzenlenen sergide, otizmli bireylerin bilgisayar ortamında yaptığı çeşitli çizimler, tablolar ve puzzlerdan oluşan 100’ün üzerinde eser sergilenmişti. YEDAŞ iş birliği ile gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu sergideki eserlerden biri, teşekkür amacıyla Yunus Emre Bilgi’ye hediye edildi.

Özel Yeteneklerin Destekçisiyiz

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi “Bu anlamlı hediye için sayın Mihriban Akyüz’e ve bu eseri çizen özel yeteneklere teşekkür ederiz. YEDAŞ olarak her zaman kıymetli gençlerimizin yanında olacak, başarılarına destek olmaya devam edeceğiz.”


Yayın Tarihi: 30/12/2023 - 15:14