Piazza’nın Teknoloji Meraklılarını Buluşturan Kampanyası Devam Ediyor


Piazza’nın Teknoloji Meraklılarını Buluşturan Kampanyası Devam Ediyor

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza’nın 30 Haziran’da başlattığı teknoloji kampanyası tüm heyecanıyla devam ediyor. Kampanya kapsamında Arçelik’in birbirinden değerli ürünlerinin sahibi olmak için son gün 31 Ağustos.

Samsunluların eğlence ve buluşma noktası Piazza, yaza muhteşem bir kampanya ile giriş yaparak ziyaretçilerini sevindirdi. Piazza AVM içindeki mağazalardan 30 Haziran  - 31 Ağustos tarihleri arasında toplamda 150 TL alışveriş yapan Piazza Club üyeleri, AVM’nin düzenlediği ‘Teknoloji Şöleni Milli Piyango çekilişine katılma hakkı kazanacak. Çekilişin sonunda toplam 35 kişi Arçelik’in kaliteli ve son model ürünlerinin sahibi olacak.

Yıl boyunca düzenlediği çeşitli kampanyalarla alışverişi heyecana döndüren Samsun Piazza’nın nefes kesen teknoloji kampanyasına katılmak çok kolay. Piazza ziyaretçileri kampanya başlangıç tarihi olan 30 Haziran’dan bu yana AVM mağazalarından yaptıkları alışverişlerin karşılığında aldıkları fiş ve faturalarla başvuruda bulunabiliyor.

Bu kampanyada yok yok!

Bir evin A’dan Z’ye temel tüm ihtiyaçlarını tek bir kampanyada toplayan Piazza, ziyaretçilerini kalite ile buluşturacak. Piazza AVM’nin 5 şanslı ziyaretçisi 08.09.2016 tarihinde saat 13.00’da yapılacak çekilişin sonunda Arçelik 5223 NHEY No Frost A+ 430 l. iki kapılı beyaz buzdolabı, 5 kişi Arçelik 6083 H 6Kg. 800dd. A++ zaman programlı tek su girişli çamaşır makinesi, 5 kişi Arçelik 9314 F, 4 gözlü, doğal gazlı A enerji beyaz solo fırın, 5 kişi Arçelik 6233 3 programlı, beyaz A+ enerjili bulaşık makinesi, 5 kişi Arçelik A40 LB 5533 40 Inch,102 ekran, dahili uydu alıcılı LED TV ve 5 talihli de Arçelik S6255 model elektrik süpürgesinin sahibi olacak.  

Kampanya süresince yapılacak toplamda 150 TL’lik her alışverişte bir çekiliş hakkı kazanılacak. Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerinin kampanyadan yararlanması için Piazza Club üyesi olması ve kampanya süresince yaptıkları alışverişleri karşılığında aldıkları fişlerle danışma bankosuna başvurmaları gerekiyor. Henüz Piazza Club üyesi olmayanlar ise bankolardan başvuru formu doldurarak anında üyelik sağlayabiliyor.

Samsun Piazza, teknoloji meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya katılım için ziyaretçilerini mağazalarına bekliyor.


Yayın Tarihi: 28/08/2016