Okuma Etkinliği Takdir Topluyor


Okuma Etkinliği Takdir Topluyor

Giresun Belediyesi, ‘’Benim Şehrim Okuyor’’ sloganı adı altında her Salı günü saat 18.00’de okuma etkinliği gerçekleştiriyor.

Atatürk Meydan’ında kitapseverlerle kitap okuduktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Şenlikoğlu; ‘’Yaklaşık iki aydır haftanın bir günü bir saat boyunca kitapseverlerimizle burada buluşup birlikte kitap okuyoruz. Çocuk, genç, yaşlı her kesimden vatandaşımızın buraya gelerek birlikte kitap okuması bizleri mutlu ediyor. İnsanlarımızın teknolojik aletlerden uzaklaşıp, hem zihnini dinlendirme hem de okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri noktasında etkinlik hakkında olumlu tepkiler alıyoruz. Buraya gelen kitapseverlerin etkinliğin daha sık aralıklarla yapılması yönünde talepleri var. Etkinliği sürekli hale getirme çabasındayız. Çünkü bu etkinlik toplum olarak birbirimiz ile birlikte bir arada olma alışkanlığımızı da bizlere hatırlatıyor. Bunun yanı sıra gelecek nesillerimize böyle güzel alışkanlıkları aktarmakta bizlerin görevi. Bu tarz etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bir sonraki Salı günü buraya bütün vatandaşlarımızı kitapları ile davet ediyorum. Katılan bizlerle birlikte olan bütün kitapseverlere de teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe katılıp kitap okuyan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’da şu açıklamaları yaptı; ‘’Gerçekten güzel bir organizasyon. Vatandaşlarımız bir arada kitap okuyor. Güzel düşünülmüş ve uygulamaya geçirilmiş bir etkinlik. Böyle bir etkinliği düzenleyen Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ediyorum’’

Kitap Okuma etkinliğine çocuk, genç, yaşlı her kesimden vatandaşlar ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve Ak Parti önceki dönem Milletvekillerinden Hasan Aydın’da katıldı.


Yayın Tarihi: 17/09/2019