Sevgi ve Hoşgörü İçinde Bir Bayram Diliyorum


Sevgi ve Hoşgörü İçinde Bir Bayram Diliyorum

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tekintaş yayımladığı mesajında 11 ayın sultanı Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde geçirerek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ramazan ayı boyunca kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığını ve bayrama ulaşmanın sevinci içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Tekintaş, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakarak bayrama kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bir ay boyunca şehrimizde akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi ve suyumuzu bölüşerek Ramazan ayının bereketinin hep birlikte yaşadık” dedi.

Ramazan Bayramı’nın sevgi ve hoşgörü içerisinde, gönül alarak geçmesini dileyen Başkan Tekintaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde dolu dolu bir Ramazan ayını geride bıraktık ve bayrama kavuştuk. Bayram günlerinde bütün insanlık için huzur ve barış dilemeyi, nerede kalbi kırık insan varsa ona ulaşmayı ve kırık gönülleri onarmayı asla unutmayalım. Bayram, gönül almak, kalp onarmak, mazlum ve mağdurların yüzünü güldürmektir. Bayram vesilesi ile büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Sevgi ve hoşgörü içinde bir bayram geçirmeniz temennisi ile tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyorum.”


Yayın Tarihi: 23/06/2017