Serhat Türkel’den Tüm Atakumlulara Davet


Serhat Türkel’den Tüm Atakumlulara Davet

CHP Atakum İlçe Başkanı Serhat Türkel, görevinden istifa ederek CHP Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Türkel, 4 Aralık’ta gerçekleştireceği aday adaylığı açıklamasına tüm Atakumluları davet etti.

Türkel ilk olarak, CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ’ı ziyaret ederek, istifa dilekçesini teslim etti. Türkel daha sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Atakum‘a her fırsatta hizmet etmekten gurur duydum ve duyacağım. Yola çıkarken yaktığımız devrim meşalesini, bugün Atakum’da çok daha fazla büyütmeye ihtiyacımız var. 39 yıldır yaşadığım kentimiz Atakum’a hizmet etmeyi kendime görev edindim. 2028’deki iktidar yolculuğumuz, önce Atakum, sonra Samsun ve son olarak memleketimize yayılmalı” ifadelerini kullandı.

TÜM ATAKUMLULARA DAVET

Türkel, aday adaylığı açıklamasını 4 Aralık 18.00’da yapacağını ise şu sözlerle duyurdu:

“Sevgili Atakum Halkı, kıymetli yoldaşlarım, Atakum'da yaktığımız devrim meşalesini büyütmek için uzun bir yola çıkıyoruz. Yaşamını bu kentte geçirmiş, Atakum'u sokak sokak dolaşan ve bu kente hizmet etmeyi kendine görev edinen bir kardeşiniz olarak;

4 Aralık Pazartesi Günü Saat 18:00'da Atakum İlçe Başkanlığımızda Atakum Belediye Başkanı Aday Adaylığı açıklamamı gerçekleştireceğim. Siz kıymetli Atakum halkını yanımda görmekten mutluluk duyacağım”


Yayın Tarihi: 02/12/2023 - 14:34