Serhat Türkel: ‘’Mahalleye Yapacağımız Projelerde Referandum Yapacağız’’


Serhat Türkel: ‘’Mahalleye Yapacağımız Projelerde Referandum Yapacağız’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum Kazım Koyuncu Gençlik Kültür Merkezi‘nde kursiyerlerle bir araya geldi. Halkçı bir belediyecilik anlayışı içinde hareket edeceklerini söyleyen Türkel, ‘’Hangi mahallemizde proje yapacaksak mutlaka öncesinde orada yaşayan vatandaşlarımızın katıldığı bir referandum yapacağız’’ dedi.

‘’ASLA AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ’’

Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan, Atakum Kazım Koyuncu Gençlik Kültür Merkezi’nde kursiyerlerle bir araya gelen CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, samimi bir ortam içerisinde projelerini anlattı. Serhat Türkel, ‘’Halkımız bizi başkanlık görevine layık görür ise liyakatli kadrolarımız ile asla ayrımcılık yapmayacağız. Halkçı belediyeciliği öne çıkartacağız. Bir mahallemize bir proje yapacaksak biz yaptık oldu demeyeceğiz. Mutlaka o mahallede yaşayan vatandaşlarımıza danışacağız. Bunun içinde mahallede referandum yapacağız’’ diye konuştu.

‘’STK VE DERNEKLERE DESTEK VERECEĞİZ’’

Kadınların iş hayatında mutlaka olması gerektiğini de söyleyen Türkel, ‘’Kadınlarımız olmadan sağlıklı bir nesil olamaz. Kadınlarımız var ise sağlıklı nesillerimiz de olur. Kadının olduğu her yer güzelleşir. Bunun için de yüzde 90’nı kadınlarımızın oluşturacağı Tekstil Kent kuracağız. Bu projemiz için de ünlü markalar ile görüşmelerimizi yaptık. Bu Tekstil Kentte üretilen ürünlerimizi kadınlarımız yapacak. Ayrıca burada çalışacak olan kadınlarımızın çocuklarını bırakabileceği bir kreş yapacağız. İlçemizde betonlaşmadan ziyade yeşilliği ön plana çıkartacağız. Betonlaştırma yerine park ve yeşillik oluşturmak asıl hedefimiz olacak. Ayrıca sivil toplum kuruluşları ve derneklerle iletişim halinde olacağız. Kendilerinin oluşturacağı olumlu projelerine destek olacağız’’ şeklinde konuştu.

Toplantıya CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, Atakum Kazım Koyuncu Gençlik Kültür Merkezi Yöneticileri Cumali Baran, Eda Efil, eğiticiler ve kursiyerler katıldı. Konuşmanın ardından CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Türkel, kursiyerlerin sorularını yanıtladı.


Yayın Tarihi: 27/02/2024 - 10:13