Serhat Türkel: ‘’Atakum’u Sıfır Sorunu Olan Kent Yapacağız’’


Serhat Türkel: ‘’Atakum’u Sıfır Sorunu Olan Kent Yapacağız’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, tüm hızı ile mahalle gezilerine devam ediyor. Çobanlı mahallesi sakinler ile köy konağında bir araya gelen Türkel, Atakum’u seçildikten 2 yıl sonra tüm sorunlarını çözmüş bir kent haline getireceklerini söyledi.

‘’EMEKÇİLERİMİZİN HAKKINI VERECEĞİZ’’

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum İlçesi Çobanlı Mahallesi’nde Köy Konağında vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, Çobanlı Köyü Muhtarı Recai Alıcı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Serhat Türkel, mahalle muhtarlarının belediyeye kolay ulaşabileceği bir anlayışla çalışacaklarını belirterek, ‘’Bu hususta muhtarlarımızın talep, şikâyet ve diğer konularda iletişim kurabilecekleri için özel bir masa kurulacağız. Belediyemizde çalışan mesai emekçi arkadaşlarımın emeğinin hakkını vererek omuz omuza çalışacağız’’ dedi

‘’2 YILDA TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ’’

Atakum’u seçildikten sonra İlk 2 yıl içerisinde sıfır sorunu olan bir kent haline getireceklerini söyleyen Türkel, ‘’Sorunları ortadan kaldıran bir belediye olacağız. İlçemizde kreş ve sınıf sayılarını arttıracağız. Emeklilerimiz için lokal oluşturacağız. Bu lokalde maliyetine hizmet verilecek. Kentimizde eskisi gibi festivaller düzenleyeceğiz. Gençlerimizi bataklıktan kurtarmak için sporun her alanında olacağız. Gençlerimiz burada enerjilerini atarak sağlıklı yaşayacaklar. Kentimizin güzelliklerini ortaya çıkartarak buraları turizme kazandıracağız. Bunun içinde bütün kurumlarla ortak hareket edeceğiz’’ diye konuştu.

‘’KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK’’

Göreve geldikten sonra da şimdi olduğu gibi herkesin kendisine ulaşabileceğini de söyleyen Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, ‘’Kapımız herkese açık olacak. Vatandaşın içinde olacağım. Çok rahat ulaşılabilen bir başkan olacağım. Önceliğimiz sorunu olan mahalleler olacak. İlk olarak bu sorunu olan mahallelerdeki sorunları çözüme kavuşturacağız. Vatandaşımız belediyeyi aradığında orası bizim alanımız değil Büyükşehir Belediyesi’nin alanı demeyeceğiz o sorunu çözmek için çalışma yapacağız. Kentimize çevre illerden gelen hasta ve yakınları için Konuk Evi yapacağız.’’ şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinin sorularını dinleyen ve yanıtlayan Serhat Türkel, vatandaşlar ile selfie ve hatıra fotoğrafı çekildi.


Yayın Tarihi: 23/02/2024 - 14:32