Şenol Kul: ‘’Her Şey Daha İyi Terme İçin’’


Şenol Kul: ‘’Her Şey Daha İyi Terme İçin’’

Ak Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyelerine yaptığı ziyarette, ilçenin kalkınmasına ve gelişmesine yön verecek yeni hedefleri olduğunu belirterek, "Her şey daha iyi bir Terme için" dedi.

AK Parti'nin Terme ilçesi Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul seçim çalışmalarını ve temaslarını aralıksız sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Şenol Kul, görüşmelerde, partisinin aday göstermesi ve seçimi kazanmasıyla birlikte yeni eserler, hizmetler ve yatırımlarla Terme'yi geleceğe hazırlamanın  gayreti içinde olacağını dile getirdi. Bu konudaki hedeflerini tek tek anlatan ve "Her şey daha iyi Terme için" diyen Şenol Kul, sivil toplum kuruluşlarıyla ortak akıl çerçevesinde işbirliği yaparak kentin her alanında daha iyi olması için çalışacaklarını söyledi.

ÇÖZÜMSÜZ HİÇBİR SORUN YOK
Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe'yi ziyaretinde konuşan Şenol Kul, çalışan, üreten, evine rızık götürmenin peşinde koşan esnafın istihdama sağladıkları büyük katkıyla ilçe ekonomisinin can damarını oluşturduğunu belirtti. Kul, "Bu yüzden esnaf ve sanatkarlarımızın dertlerini ve taleplerini dinleyerek karşılaştıkları sorunların çözümü noktasında çalışıyoruz. Çözümsüz hiçbir sorun yok. Yeter ki birbirimizle olan iyi niyeti ve diyaloğu kaybetmeyelim" dedi.

ŞOFÖR ESNAFI DİNLEDİ
Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, yaklaşık bin üyesi bulunan Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şuayip Akbulut'u da ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini dinledi. Görüşmede vatandaşlara gece-gündüz demeden ulaşım hizmeti veren şoför esnafın her zaman yanında olduğunu ifade eden Şenol Kul, "Elbette şoför esnafımızın da çözülmesi gereken sorunları var. Bunları çözmek için de gereken adımları atacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

MUHTARLAR BİZİM ELİMİZ AYAĞIMIZ
Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle de biraraya gelen Şenol Kul, önceki dönem belediye başkanlığı döneminde 82 mahalle muhtarıyla koordineli şekilde çalıştığını anlattı. Muhtarların demokrasinin en önemli kılcal damarları olduğunu dile getiren Şenol Kul, "Muhtarlar bizim elimiz ayağımızdır. Sokaktaki gözümüz, kulağımızdır. Devletimizin, şefkat ve hizmet eli olan muhtarlarımızla dün olduğu gibi bugün de yarın da halkımıza hizmet noktasında  birlikte çalışacağız. Onun için kapımız ve telefonlarımız 7/24 sizlere açık" dedi.


Yayın Tarihi: 05/12/2023 - 18:53