Şehidlerimiz Süleyman Ural ve Adem Keskin Son Yolculuklarına Uğurlandı


Şehidlerimiz Süleyman Ural ve Adem Keskin Son Yolculuklarına Uğurlandı

Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural Vezirköprü İlçesinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ve protokol üyeleri, Kuzey Irak'ta icra edilmekte olan Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamında yürütülen arama tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü ile girilen çatışma sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural'ın 09.08.2020 Pazar günü Vezirköprü ilçesi Çekalan Mahallesi Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılarak, son yolculuğuna uğurladı.

Şehidimizin naaşı, öğle namazını müteakip İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde Çekalan Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

Şehidimizin cenaze törenine ayrıca Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı, Bedri Yaşar, Yusuf Ziya Yılmaz, Kemal Zeybek, Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tuğgeneral Sabahattin Türker, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İbrahim Güven, İlçe Belediye Başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, şehidimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidimiz Polis Memuru Adem Keskin İlkadım İlçesinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve protokol üyeleri, şüpheli aracı takibi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli ve Bisikletli Polis Timleri Büro Amirliğinde görevli hemşehrimiz Polis Memuru Adem Keskin’in, 09.08.2020 Pazar günü Samsun Büyük Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılarak, son yolculuğuna uğurladı.

Şehidimizin naaşı, ikindi namazını müteakip İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde Kıranköy Polis Şehitliği’nde toprağa verildi.

Defin töreninin ardından Vali Dr. Zülkif Dağlı, şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı ve şehidimizin fotoğrafını şehidimizin babası Yılmaz Keskin’e teslim ederek, ailesine ve akrabalarına başsağlığı dileklerinde bulunup, acılarını paylaştı.

Şehidimizin cenaze törenine ayrıca Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı, Bedri Yaşar, Yusuf Ziya Yılmaz, Kemal Zeybek, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kulular, Vali Yardımcısı Hasan Balcı, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İbrahim Güven, İlçe Belediye Başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, şehidimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yayın Tarihi: 08/08/2020