Sarıcaoğlu, Hemşehrilerini Yalnız Bırakmadı


Sarıcaoğlu, Hemşehrilerini Yalnız Bırakmadı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İstanbul Başakşehir ve Kocaeli Gebze'de bulunan Kavak'lıları yalnız bırakmadı.

Başkan Sarıcaoğlu, Başakşehir ve Gebze'de bulunan Kavak'lı hemşehrilerini zor hava şartlarına rağmen yalnız bırakmayarak yanlarında oldu. Düzenlenen birlik ve beraberlik yemeklerinde yanlarında olan Başkan Sarıcaoğlu, "İstanbul ve Kocaeli de bulunan hemşehrilerim davet ettiler bende tüm programlarımı iptal edip onların yanına gittim" dedi.

Büyük İlgi Gösterdiler

Sarıcaoğlu, "Başakşehir ve Gebze de bulunan hemşehrilerimiz birlik ve beraberlik adına yapmış oldukları toplantılara bizleri de davet ediyorlar. Elimizden geldiğince programlarımız dahilinde yanlarında oluyoruz. Sağolsunlar çok güzel ilgilendiler. Onlarla olmanın mutluluğu ve huzurunu kelimelerle anlatamam çünkü gurbettesiniz ve karşınıza Belediye Başkanı olduğunuz ilçenin vatandaşları çıkıyor ve sizi çok güzel ağırlıyorlar. Onların bu coşkularını ve ilgilerini gördükçe inanın Kavak için ne yapsak az olur diye düşünüyorum" diye konuştu.

Gurbette ki Kavak'lılara Müjde

Başkan Sarıcaoğlu, "Gurbette yaşayan hemşehrilerimizin zor şartlarda geçimlerini sağladıklarını biliyorum. Hemşehrilerimizi tekrar memleketlerine geri getirmek için çok güzel projelerimiz mevcut çok yakın zamanda tek tek bu projeleri faaliyete sokacağız. Hemşehrilerim sabretsinler ve bizlere güvensinler bizler onlar için varız onlar için çalışıyoruz. Kavak'taki göçü durdurmanın yanı sıra zamanında göç etmiş vatandaşlarımızı da tekrar ilçemize çekmemiz gerekiyor bunun içinde bu projelerimizi faaliyete sokacağız" dedi.

Kavak'ta yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında sunumlar yapıldı. Gebze ve Başakşehir de bulunan Kavak'lılar projeleri beğenirken Başkan Sarıcaoğlu'na Kavak için yaptığı tüm çalışmalardan dolayı ve davetleri kırmayıp geldikleri için teşekkür ettiler.


Yayın Tarihi: 27/01/2016