Samsunspor’dan Muhteşem Sezon Açılışı


Samsunspor’dan Muhteşem Sezon Açılışı

Samsunspor’un  2018 - 2019 sezonu açılışı Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Törenin ardından Yeni Orduspor ile bir hazırlık karşılaşması yapıldı.

Samsunspor, yeni sezon öncesinde düzenlediği etkinlik ile taraftarının karşısına çıktı. Sezon açılışında DJ Erman Palancıoğlu, taraftarlara müzik ziyafeti verdi.

Yeni 19 Mayıs Stadyumunda düzenlenen açılış, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Açılışa Samsun Valisi Osman Kaymak, Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, CHP Samsun Milletvekili Kemal  Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,  belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, STK temsilcileri, ve çok sayıda davetli ve taraftarlar katıldı.
Açılışta ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Bando takımı taraftara muhteşem bir müzik ziyafeti verdi. Ardından altyapı takımları U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17 ve U19’un ardından Samsunspor A takımı sahaya çıkarak taraftarla buluştu.Taraftarın muhteşem desteği ile sahaya gelen Samsunspor takımı daha sonra kürsüye çıkarak toplu fotoğraf çektirdi.

Samsunspor-Yeni Orduspor: 1 – 0

SAMSUNSPOR: Furkan, Erhan Kartal, Canberk, Ercan, Şahin, Çağrı, Kubilay, Oğuz, Samet, Bahattin, Erhan Şentürk.

YENİ ODRDUSPOR: Murat, Kerem Hakan, Fatih Selimhan, Kerim, Ramazan Sal, Furkan, Mustafa, Sebahattin, Fatih Özçelik, Fatih Şerifoğlu.
GOL: Dk.81 Metincan (Samsunspor)

Samsunspor 2018-2019 sezonu açılışında 3.Lig ekiplerinden Yeni Orduspor ile karşılaştı. İlk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda Samsunspor’da Ahmet Altın, Nuri, Erkam, İshak, Berat, Furkan Yıldırım, Savaş, Okan, Bilal, İrfan, Enes İslam, Metincan, Ramazan ve Muhammet Beşir’de oyuna girdi. Karşılaşmanın 81.dakikasında Metincan Cici’nin attığı golle Samsunspor maçı 1-0 kazandı.


Yayın Tarihi: 26/08/2018