Samsunspor Sarıyer’den 3 Puanı 3 Golle Aldı


Samsunspor Sarıyer’den 3 Puanı 3 Golle Aldı

Yılport Samsunspor, 15’inci haftada kendi sahasında karşılaştığı Sarıyer’i Atabey, Bahattin ve Ahmethan’ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

STAT: 19 Mayıs

HAKEMLER: Burak Olcar, Vedat Hoşnam, Serdar Osman Akarsu

YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah, Caner, Erkam, Yalçın, Gökhan Meral, Guido (Dk. 74 Onur Eriş), Gökhan Alsan, Ferhat, Bahattin, İlyas Kubilay Yavuz (Dk. 82 Samed Hakan Kılıç), Atabey (Dk. 84 Ahmethan)

SARIYER: Ali Türkan, Şaban, Özgür, Şahin Şafakoğlu, Bahri Can, Hikmet, Murat Gürbüzerol (Dk. 60 Okan Eken), Alim, Doğukan, Yaser Yıldız (Dk. 79 Kubilay Akyüz), Bertul (Dk. 67 Mahmut)

GOLLER: Dk. 45 Atabey Çiçek, Dk. 56 Bahattin, Dk. 90 Ahmethan (Yılport Samsunspor)

Sağlam’dan taraftara teşekkür

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendi sahalarında 3-0 kazandıkları Sarıyer maçını değerlendirdi. Konuşmasına ilk olarak taraftara teşekkür ederek başlayan Ertuğrul Sağlam, “Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar gerçekten bize bugün oyunun her anında destek oldular. Oyuncularımızı da hep oyunun içerisinde tuttular. Onları hep daha iyi yapma adına motive ettiler. Bundan sonraki süreçte de inşallah biz hem sahada verdiğimiz mücadele ile hem oynayacağımız kaliteli futbolla hem de alacağımız sonuçlarla onları bir taraftan mutlu ederken, diğer taraftan da stadı tamamen doldurmalarını isteyeceğiz. Şimdi çok zorlu mücadelenin içerisindeyiz. Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve bize vereceği desteğe çok ihtiyacımız olacak. Bugün özellikle onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 01/12/2019