Samsunspor Anıtını Biz Yapacağız


Samsunspor Anıtını Biz Yapacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, Kentsel Dönüşüm Projelerini tanıttığı basın toplantısında, Samsun Millet Bahçesine yapılacak Samsunspor Anıtının yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Samsun Büyükşehir Beldiyesi Başkanı Mustafa Demir, 5 Haziran’da açılışı gerçekleştirilen Samsun Millet Bahçesi’ne Samsunspor Anıtının yapılmaması eleştirilerine yönelik soruya; "Yerini ayırdık, iki üç aya kadar bu anıtı yapacağız" dedi.

Başkan Mustafa Demir, Samsunspor’a yakışır bir futbol anıtı için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Millet Bahçesi’nde Samsunspor anıtı için çok güzel bir yer ayırdık, yılbaşına kadar hayata geçer" dedi.

Başkan Demir, Millet Bahçesine yapılacak olan Samsunspor Anıtının Millet Bahçesine yapılması ile ilgili 4 ay önce meclis kararı aldıklarını hatırlatarak çalışmaların devam ettiğini, üzerinde, kazada vefat eden futbolcu ve antrenörlerin isimleri ve fotoğraflarının yer alacağını ve 19 metre 19 santim olacak anıtın 2020 sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.


Yayın Tarihi: 07/06/2020