Samsunspor 3. Haftayı Beraberlikle Geçti


Samsunspor 3. Haftayı Beraberlikle Geçti

Yılport Samsunspor, TFF 2’nci Lig Beyaz Grubun üçüncü haftasında, deplasmanda karşılaştığı Bak Spor Kulübü ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadelenin ilk yarısında BAK Spor 15. dakika Ahmet Sun ile öne geçti,  Yılport Samsunspor 18. dakikada Gökhan Alsan ile beraberliği sağladı. Yılport Samsunspor ekibi 44. dakikada Bahattin Köse'nin golüyle ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi.

BAK Spor Kulübü Bilal Aziz Özer'in 62. dakika penaltıdan attığı gol ile beraberliği sağladı, karşılaşma 2 -2 beraberlikle sonuçlandı.

3 puan için gelmiştik

Berabere kaldıkları için üzgün olduklarını belirtenTeknik Direktör  İrfan Buz, “Biz buraya 3 puan için gelmiştik. İlk golü duruş hatasından kaynaklanan kontra atakta çok basit bir şekilde yedik. Oyun bizdeyken golü yiyoruz. Rakibin uzun toplarla geleceğini daha öncede söylemiştik. Kademe hatası yaptık. Özellikle ilk devre inanarak skor 1-1 ve 1-2 olduktan sonra bütün oyun bizdeydi. İkinci devreye de bu şekilde devam edeceklerini söyledik. Üçüncü golü bulduktan sonra oyunu koparabileceğimiz görünüyordu. Fakat bunlar futbolda oluyor. Bireysel bir hatadan sonra yediğimiz ikinci gole takımımız cevap veremedi” dedi.

STAT: Ankara Ostim

HAKEMLER: Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mücahit Değermenci, Barkın Güdü

BAK SPOR KULÜBÜ: Taha, Abdullah, Süleyman, Ahmet Sun (Dk. 88 Hazarhan), Yavuz, Suat, Bora (Dk. 82 Yavuz), Kerem (Dk. 76 Ahmet Karaman), Bilal Aziz, Tolgahan, Eyüp

YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah, Caner, Aytaç (Dk. 87 Enes İslam), Yalçın, Gökhan Meral, Samed Hakan, Gökhan Alsan, Ahmethan (Dk. 82 Atabey), İlyas Kubilay, Guido (Dk. 73 Ramazan), Bahattin

GOLLER: Dk. 13 Ahmet Sun, Dk. 62 Bilal Aziz (p) (Bak Spor Kulübü) - Dk. 17 Gökhan Alsan, Dk. 44 Bahattin (Yılport Samsunspor)
SARI KARTLAR: Bora, Ahmet Karaman (Bak Spor Kulübü)

 


Yayın Tarihi: 15/09/2019