Samsunspor Hepimizin Ortak Paydasıdır


Samsunspor Hepimizin Ortak Paydasıdır

Samsun Liv Hospital Hastanesi tarafından Samsunspor için kaynaşma ve moral yemeğini düzenlendi.

Samsun Liv Hospital Hastanesi tarafından düzenlenen yemekte Medical Park Hastaneleri Genel Müdür Yardımcı Doçent Doktor Hakan Özcan yaptığı konuşmasında, “Bu gün Samsunspor'u Süper Lig yolculuğunda Samsun’un yerel yatırımcıları olarak ülkede sağlığın ve sporun en büyük sponsor ve destekçilerinden biri olarak Samsunsporu burada ağırlamaktan şeref duyuyoruz. Liğin başından beri PTT Birinci Lig’de en yüksek seyirciye oynayan takım Samsunspor'dur. Bu şehrin bu takıma çok desteği var. Bu sene Süper Lig’e çıkmak birinci hedefimiz olması lazım. Bu anlamda sizlere başarılar diliyorum.”dedi.

Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’da bir konuşma yaparak Süper Lig yolunda Samsunspora başarılar diledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan’da yaptığı konuşmasında “Samsunspor'u Süper Lig’e çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Ben Süper Lig’de İstanbul takımlarında top oynarken Samsunspor deplasmanına geldiğim zaman buradan bir puan bile almanın ne kadar zor olduğunu şahsen yaşamış birisiyim. İnşallah bu takımı o günlere taşıyacağız.'' diyerek herkese teşekkür etti.

 'BU ŞEHİR ASLINDA KENDİNİ ISPATLADI'

Samsun Valisi Osman Kaymak yaptığı konuşmasında, “Değerli Arkadaşlar; Sporun şüphesiz toplumlar üzerinde etkisi çok fazla, o şehrin ekonomisine, birliğine, beraberliğine, sosyal ve kültürel hayatına, kattığı çok şey var. Samsun’da futbol çok önemli. Spor her kesimi genelde etkiliyor. Şüphesiz biz de ilin valisi olarak Samsun’daki bu beklentiyi görüyoruz. Samsunlularda Süper Lig’e çıkma beklentisi çok yüksek. Şüphesiz şunu söylemek lazım, herkes istiyor da, herkes görevini yapıyor mu? Ben bir buçuk aydır buradayım. İlimizde İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarını güzel bir şekilde tamamladık. Bu vesile ile emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Bu şehir aslında kendini ispatladı. Dünya çapındaki bu organizasyonu en iyi şekilde, en başarılı bir şekilde dünyaya gösteren bu kent inşallah futboldaki bu beklentiyi de karşılayacaktır. dedi.

 ‘ÜMİT EDİYORUM BU KADRO SAMSUN’UN BEKLENTİSİNİ FAZLASIYLA KARŞILAYACAKTIR’

Vali Kaymak konuşmasının devamında, “Birinci Lig de olmak Samsun’a yakışmıyor. Samsun çok rahat bir şekilde Süper Lig’i kaldıracak bir şehir.  Bir araya geldiğimiz zaman büyük sinerjiler oluşuyor, bu anlamda Erkut Başkan'ı yalnız bırakmamamız lazım. Alpay Hoca Süper Lig’e çıkma yolunda Samsunspor'a büyük bir umut oldu. Ümit ediyorum bu kadro Samsun’un beklentisini fazlasıyla karşılayacaktır. Samsunspor hepimizin ortak paydasıdır. Bizim amacımız insanları mutlu etmektir. Valiniz olarak her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağız. Arkadaşlar her alanda insanlar katkısını koyarlarsa inanıyorum Samsunspor bahsedildiği gibi Süper Lig’e çıkar ve burada da kalıcı olur. Bu Süper Lig yolunda hepinize başarılar diliyorum. Sizleri sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.”dedi.

Samsun Liv Hospital Hastanesi tarafından Samsunspor için düzenlenen kaynaşma ve moral yemeğine ayrıca, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ve yönetim kurulu üyeleri, İş Adamları ve Samsunspor futbolcularu katıldı.


Yayın Tarihi: 29/08/2017