Samsun'da Güzelliğin Merkezi; Eleganza


Samsun'da Güzelliğin Merkezi; Eleganza

Eleganza Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi, alanında uzman kadrosuyla Samsunlulara kişisel bakım hizmeti veriyor.

Eleganza, İlkadım ilçesi Bağdat Caddesi’nde 16 kişilik uzman kadrosuyla Samsunlu bayanlara, kişisel bakım ve kozmetik alanında en kaliteli hizmetleri sunuyor.

Kalite tesadüf değildir

Samsun'un bu kadar hizmeti bir arada sunan bir güzellik merkezine ihtiyacı olduğu düşüncesi ile Eleganza Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi'ni açtıklarını söyleyen iş yeri sahibi Ömer Köroğlu, "Burası uzun araştırmalar ve çalışmalar sonucu oluşan bir yer. Amacımız müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini kazanmak. Müşterimizin de en güzel hizmeti aldığından emin olmasını sağlamak. Biz inanıyoruz ki kalite asla tesadüf değildir, emek ve tecrübe ister" dedi.

Eleganza Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Ömer Köroğlu “İlkadım İlçesi, Bağdat Caddesinde (Eski Sümerbank yanı)  450 metrekare alanda hizmet vermeye başladık. Eleganza, zerafet anlamına geliyor,  biz bu ismin patentini aldık ve markalaştırdık. Kuaför ve saç tasarımı, cilt bakımı, lazer, cilt germe (Hifu), solaryum, soğuk lipoliz (CRYO) bölgesel yağ yakma, akrilik tırnak, dövme-dövme silme, bayan masaj, marka kozmetik ürünler hizmetlerimizle müşterilerimizin tüm ihtiyacını karşılıyoruz. Branşında uzman 16 arkadaşımızla birlikte en son teknolojilerin kullanıldığı merkezimizde Samsun’da olmayan bir dövme silme cihazı ile hizmet veriyoruz. Amacımız, bu sektörde fark yaratmak ve en güzel hizmeti vermek. Herkesi Eleganza’ya davet ediyoruz” dedi.


Yayın Tarihi: 28/10/2016

Diğer Resimler

Samsun'da Güzelliğin Merkezi; Eleganza
Samsun'da Güzelliğin Merkezi; Eleganza
Samsun'da Güzelliğin Merkezi; Eleganza