Samsun TES-İŞ’te Emrah Baylan Dönemi


Samsun TES-İŞ’te Emrah Baylan Dönemi

Türk-İş'e bağlı Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Samsun Şube Başkanlığı'na Emrah Baylan seçildi.

151 DELEGE OY KULLANDI

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası Samsun Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu Büyükşehir Belediyesi Ömer Halis Demir Salonu'nda gerçekleşti. Eski başkan Gökay Özdal ve eski mali sekreter Emrah Baylan'ın başkan adayı olarak katıldığı seçimde, Divan Başkanlığı'nı Tes-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Özil'in yaptı. Olağanüstü kongrede 151 delege oy kullandı.

YENİ BAŞKAN EMRAH BAYLAN

Seçimler sonucunda Emrah Baylan oyların 84'ünü alarak Tes-İş Sendikası Samsun Şubesi'nin yeni başkanı seçilirken, eski başkan Gökay Özdal 66 oy aldı. Şube genel Sekreterliği'ne Ufuk İnan, Mali Sekreterliğe İrfan Kızılyurt, Şube Sekreterliğine Berati Yılmaz ve Şube Eğitim Sektererliğine ise Murat Öztürk seçildi.

BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ

Seçimin ardından mazbatasını alan başkan Emrah Baylan ve yönetim kurulu üyelerini işçiler sendika binası önünde kurban keserek karşıladı. Başkan Baylan burada yaptığı konuşmasında, "Bize gösterdiğiniz güven nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ben değil, biz olacağız. Sorumluluğumuzu biliyoruz, çok çalışacağız" dedi.

Olağanüstü kongreye Genel Başkan Yardımcıları Eşref Erden, Fatih Tülek, Duran karakoç, eski şube başkanları ve işçiler katıldı.


Yayın Tarihi: 03/08/2023 - 15:03