Samsun Piazza’ya Gelin Anında Kazanın!


Samsun Piazza’ya Gelin Anında Kazanın!

Hafta içi 250 TL alışverişinize 25 TL yüklü ,  hafta sonu 400 TL alışverişinize 40 TL yüklü Param classic kart hediye .

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerini mutlu edecek bir kampanya daha başlatıyor. Kampanya kapsamında, hafta içinde 250 TL alışverişe  25 TL yüklü , hafta sonu 400 TL alışverişe  40 TL yüklü Param classic kart hediye kazanacak. 

Samsun’un yanı sıra tüm çevre il ve ilçelerin alışveriş için öncelikli tercihi olan Piazza’nın yeni kampanyası, 4 Şubat -3 Mart tarihleri arasında geçerli olacak.

Hafta içi günlerde  toplam 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler   içinde 25 TL  yüklü 1 adet ve  hafta sonu 400 TL ve üzeri  alışveriş yapanlar ise içinde 40 TL yüklü 1 adet “Param Classic” kart sahibi olacak.

Katılımcılar aynı gün içerisinde alışverişlerini gösteren fiş ya da faturasını, aynı gün  içinde kampanya noktasından   Piazza Club başvuru formunu doldurduktan sonra kampanyaya katılabilecekler.

Her katılımcının  bir günde bir adet kart alabileceği kampanyadan kazanılan kartta yüklü olan hediye TL'ler,   AVM içindeki mağazalardan yapılacak alışverişlerde 31 Mart tarihine kadar kullanılabilecek.Kampanya hakkında detaylı bilgi için danışma noktasına uğrayabilir veya http://piazzaavm.com.tr/tr/samsun adresini ziyaret edebilirsiniz.


Yayın Tarihi: 04/02/2019