Samsun Piazza’da ‘Mutluluk Zamanı’


Samsun Piazza’da ‘Mutluluk Zamanı’

Elçin Sangu ve Barış Arduç hayranları ile Samsun Piazza’da buluştu

Yılın romantik komedisi ‘Mutluluk Zamanı’ filminin başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranları ile bir araya geldi. Film gösterimi öncesinde gerçekleştirilen buluşmada renkli görüntüler yaşandı.

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, Kiralık Aşk dizisi ile televizyon ekranlarında yakaladıkları uyumu “Mutluluk Zamanı” filmi ile beyaz perdeye de taşıyan Elçin Sangu ve Barış Arduç’u hayranları ile buluşturdu. Piazza AVM’nin ortak kullanım alanında oluşturulan platformda gerçekleşen buluşmaya Karadenizliler yoğun ilgi gösterdi.

İki ünlü oyuncunun platforma yaklaşmasıyla birlikte onları alkış yağmuruna tutan hayranları, daha yakından görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Coşku dolu kalabalığa teşekkür eden Barış Arduç ve Elçin Sangu, hayranlarıyla toplu fotoğraf çektirdikten sonra film gösteriminin yapıldığı tüm salonları tek tek gezerek, izleyicileri selamlayıp, iyi seyirler diledi.

Filmin yönetmeni de Samsunlu  

Film gösterimi öncesinde gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Barış Arduç ve Elçin Sangu, Samsun Piazza’da bulunmaktan çok mutlu oldukları ve böylesine coşkulu karşılanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Barış Arduç, “Bizi çok güzel bir seyirci kitlesi karşıladı. Muazzam bir enerji var. Filmle birlikte çok fazla şehir gezdiğimiz için biraz yorgunuz. Ancak, bu enerjiyi görünce mutlu oluyor, yorgunluğumuzu atıyoruz. Filmi izlemeye gelen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Samsun’a daha önce de gelip gezdiğini ve çok beğendiğini söyleyen Elçin Sangu, “Bugün böylesine güzel bir kalabalık ile yine Samsun’da olmak beni çok mutlu etti” dedi. Filmin Yönetmeni Şenol Sönmez ise, Samsunlu olduğunu ve burada olmanın kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade ederek gelen tüm ziyaretçilere teşekkür etti.

Piazza’nın talihlileri ile selfie yaptılar

Oyunculu gösterim için Piazza AVM’nin sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen yarışmaya katılarak kazanan talihliler, Barış Arduç ve Elçin Sangu ile selfie yapma ve sohbet imkanı bularak, ayrıcalıklı olmanın keyfini çıkardı.


Yayın Tarihi: 12/11/2017