Moda Ve Müziğin Kalbi Samsun’da Atacak


Moda Ve Müziğin Kalbi Samsun’da Atacak

Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Ayşe Hatun Önal ve Emre Kaya Samsun’da bir araya geliyor

Podyumların top modelleri Özge Ulusoy ve Çağla Şikel, hit parçaları ve muhteşem şovuyla dinleyicileri büyüleyen Ayşe Hatun Önal ve pop müziğin genç yıldızı Emre Kaya, 29 Mayıs Pazar günü Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza’da bir araya gelecek.

Birbirinden ünlü isimlerin katılacağı dev organizasyon ile moda ve müziğin kalbi Samsun’da atacak. Renkli defilelerin ve mükemmel sahne şovlarının gerçekleşeceği etkinlikte moda ve müziğin efsane isimleri Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bir araya gelecek.

Podyumların en ünlü top modelleri Özge Ulusoy ve Çağla Şikel’in baş model olarak yer alacağı Piazza AVM içerisindeki dünyaca ünlü markaların 2016 İlkbahar/Yaz kreasyonlarını sergileyeceği defile büyük ses getirecek.  Moda dünyasının ünlü isimleri Özge Ulusoy ve Çağla Şikel, Karadenizlileri yeni trendler ile tanıştıracak.

Saat 15.00’te başlayacak ilk defileden sonra Piazza’da Ayşe Hatun Önal fırtınası esecek. Çak Bir Selam ve Güm Güm hitleri ile milyonlara ulaşan Ayşe Hatun Önal, Piazza AVM ziyaretçilerine unutulmaz bir görsel şov ve mini konser sergileyecek.

Saat 18.00’de başlayacak ikinci defilenin finalinde, Piazza ziyaretçileri Emre Kaya konseri ile müzik coşkusunu doyasıya yaşayacak.  Renkli kişiliği ve hit parçaları ile hayranlarıyla buluşacak olan sanatçı, Piazza ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Modaya yön veren pek çok markanın koleksiyonlarının yer alacağı defilelerde elektronik keman sanatçısı Giselle Tavilson müzik şovuyla ziyaretçilere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Karadeniz bölgesinin en büyük ve sevilen AVM’de Samsun Piazza, 29 Mayıs Pazar günü ücretsiz olarak gerçekleşecek organizasyona tüm Karadenizlileri davet ediyor.


Yayın Tarihi: 23/05/2016