Samsun Medyası İftarda Buluştu


Samsun Medyası İftarda Buluştu

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürü Mücahit Taşkın, Samsun’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerini iftar programında ağırladı.

Sevgi Kafe’de düzenlenen iftar programında konuşma yapan Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mücahit Taşkın, “Bizler, sizi temsil eden bir kuruluşuz ve sizleri temsil etmek için buradayız. Gelişen teknolojiyle birlikte kendini her geçen gün yenileyen bir camiayız. Artık yazılı bir bir medyadan dijital bir medyanın yoğunlaştığı bir dönemi yaşıyoruz. Bizler basının özellikle de yerel basının güçlenmesi ve desteklenmesi açısından sizlerle bir aradayız. Sizler olduğunuz için aslında bizler de varız” dedi.

‘Konuşmasında Sarı Basın Kartı’nın ayrıcalıklarından ve İletişim öğrencileri ile ilgili çalışmalarından da bahseden Mücahit Taşkın, “toplu taşıma araçlarının ücretsiz kullanılması, Basın Trafik Kartı ile geçiş üstünlüğünü sağlaması, nüfus cüzdanı yerine geçmesi gibi ayrıcalıkları var.Ayrıca, İletişim lisesi ve iletişim fakültesi öğrencilerine yönelik projelerimiz devam ediyor. Aslında onların eğitimlerini okullarında alırken, pratikte de sizlerin desteğine ve tecrübelerine ihtiyaçları var. Sizlerin bu genç kardeşlerimizi sahalarda teşvik edici çalışmalarda destek vermenizi bekliyoruz. Böyle manevi yoğunluğu yüksek olan bir günde sizlerle birlikte olmak bizi mutlu etti şimdiden Kadir Gecenizi ve Bayramınızı kutluyor, katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İftar programı toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


Yayın Tarihi: 20/06/2017