Samsun Büyükşehir Vizyon Projelerini Yerinde Tanıttı


Samsun Büyükşehir Vizyon Projelerini Yerinde Tanıttı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, hayata geçilen projelerin tanıtılması ve belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla proje tanıtım gezisi etkinliği düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Samsun’da bulunan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcilerine düzenlenen programda Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentin marka değerine katkı sağlayacak dev projeleri hayata geçirmeye devam ederken projelerin devam eden inşaatları hızla ilerliyor. Yapılan çalışmalarla kentte teknoloji temelinde yeni bir dönüşüm yaşanıyor. Hizmete sunulan ve inşaatı devam eden vizyon projelerle ilgili bilgi verilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tanıtım gezileri ise sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Süleyman Demirtaş, Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan’ın katılımıyla gerçekleştirilen gezide Samsun’da bulunan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcilerine yapılan çalışmalar yerinde anlatıldı.
Demirtaş, Saathane Meydanı, Aile Yaşam Merkezi, İlkadım Spor Kompleksi, Kilit Parke Bordür ve Beton Boru Fabrikası, Bilim Merkezi ve Planetaryum, İlçe Transfer Merkezi, Alo 153 Kent Yönetim Merkezi, Toybelen Sanayi Sitesi ve Şehir Kütüphanesi projelerinde gelinen son durum ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.


‘KENTİN DÖRT BİR YANINDA PROJELER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in önderliğinde büyük bir gayret sarf edip ‘Yapılamaz’ denilen hizmetleri hayata geçirdiklerini belirten Demirtaş, “Kentimizin dört bir yanında Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları hızla devam ediyor. Biten inşaatların yanında devam eden inşaatlarda da süreç hızlı bir şekilde ilerliyor. Yeni projelerin tamamlanmasını vatandaşlarımızın da heyecanla beklediğini biliyoruz. Samsun’un her noktasında çalışıyoruz. Alt ve üstyapı çalışmalarından, vizyon projelere her alanda vatandaşlarımız için canla-başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


Yayın Tarihi: 11/08/2023 - 15:28