Metin Gündoğdu: “Anadolu Çocuklarını İktidardan Düşürmek İstiyorlar”


Metin Gündoğdu: “Anadolu Çocuklarını İktidardan Düşürmek İstiyorlar”

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, ziyaretlerine Altınordu İlçesinde devam etti.

Kapı kapı gezmeye devam ediyor

Güne Ordu Mevye Sebze Halindeki toptancı esnafı ziyaret ederek başlayan Metin Gündoğdu, aynı bölgede bulunan tekstil ve demir fabrikalarında çalışan işçiler ile de bir araya geldi. AK Parti hükümetleri boyunca sürekli büyümenin olduğuna dikkat çeken Metin Gündoğdu, bugün istihdam ve istikrar konusunda büyük yol alındığını belirtti. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için kader seçimi olacağını söyleyen Metin Gündoğdu “Türkiye yıllardır yüzde 3’lük azınlık tarafından yönetildi. AK Parti ile Anadolu evlatları iktidara geldi. Otobüsçü Topal Dursun’un oğlu Binali Yıldırım Başbakan, Kaptan Ahmet Erdoğan’ın oğlu Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu. Benim de babam çiftçi. Bizler toprağın içinde fındık bahçelerinde büyüdük. Yevmiyeli olarak başkalarının fındığına gittik. Bu yüzden çile nedir, toprak nedir biliriz” dedi.

Gençlerle ve sporcularla buluştu
Ordu Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelen Metin Gündoğdu, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile Büyükler Boks Milli Takımı Sporcularıyla da buluştu. Hentbol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için Bursa'dan Ordu’ya gelen takımın oyuncularını da ziyaret eden Gündoğdu, Partisinin Altınordu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından düzenlenen programda ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.


Yayın Tarihi: 07/06/2018