Şampiyon Öğrencilerden Başkan Tok’a Teşekkür Ziyareti


Şampiyon Öğrencilerden Başkan Tok’a Teşekkür Ziyareti

Liseler Arası Basketbol Müsabakalarında şampiyon olan Fen Bilimleri Okulları Basketbol Takımı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ziyareti gerçekleştirirken önemli bir ayrıntı dikkat çekti.

Samsun’da gerçekleştirilen Liseler Arası Basketbol Müsabakaları şampiyonu Fen Bilimleri Okulları Basketbol Takımı, Fen Bilimleri Okulları Onursal Başkanı Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, okul yöneticileri, antrenör ve takım oyuncuları ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul geneline ve spor takımlarına verdiği destek için Başkan Tok’a teşekkür eden yönetici ve öğrenciler; “Bir sonraki hedefimiz bölge şampiyonluğu. Bunu da başkanımızın desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz” diye konuştular.

 “AYRINTILAR BAŞARIYI GETİRİYOR”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette sağladığı destekler için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür eden okul yönetimi takımın önemli sporcularından 5 tanesinin şehir dışından geldiğini ve İlkadım’da Başkan Tok tarafından tahsis edilen evde kaldıklarını söyledi. İstanbul, Elazığ, Siirt ve Biga’dan gelen 5 öğrencinin barınma masraflarının İlkadım Belediyesi tarafından sağlanırken eğitimlerinin de burslu olarak Fen Bilimleri Okulları tarafından karşılandığını belirten, Fen Bilimleri Okulları Onursal Başkanı Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu; “Dışardan bakıldığında küçük bir ayrıntı gibi görünen 5 öğrencimizin barınma ihtiyaçlarının Erdoğan Başkan tarafından karşılanması aslında başarımızda büyük bir rol oynamakta. Bu 5 evladımızın takımımızın başarısına büyük bir katkı sağlayarak şampiyon olmamızda ve hem İlkadım’ın hem de Samsun’un isminin duyulmasında katkısı var. Aslında bu ayrıntılar başarıyı getiriyor. Bizler söyleyene kadar bu desteği dile getirmeyecek kadar mütevazı davranan İlkadım Belediye Başkanımıza sağladığı tüm destekler için okulumuz ve şahsım adına teşekkür ederim” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 12/02/2018