SAMPET İçin Protokol İmzalandı


SAMPET İçin Protokol İmzalandı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bir çok alanda Türkiye'ye örnek projeler yaptık. Herkesin belediyesi ve herkesin belediye başkanı anlayışıyla çalışıyoruz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Petrol Ofisi ortaklığı ile yapılacak Samulaş'a ait akaryakıt istasyonunun protokolü bugün Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve SAMULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Petrol Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Meral arasında imzalandı.  

PROTOKOL İMZALANDI

Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza töreninde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan, Petrol Ofisi Genel Müdürleri ve Bölge Müdürleri de hazır bulundu. 2017 yılının Kasım ayında Atakum'daki akaryakıt istasyonu ve 3 katlı iş merkezi imarlı arsanın ihalesini yaptıklarını ve ihaleyi 14 milyon 55 bin TL'lik bedelle SAMULAŞ'ın almaya hak kazandığını hatırlatan Başkan Yılmaz, bugün yapılan protokolle de artık son aşamaya gelindiğini ve akaryakıt istasyonu için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

SAMPET SAMSUN'UN AKARYAKITTAKİ YENİ MARKASI OLACAK

Samsun Büyükşehir olarak her alanda Türkiye'ye örnek projeler yaptıklarını anlatan Yılmaz, "Herkesin belediyesi ve herkesin belediye başkanı anlayışıyla çalışıyoruz. Tek beklentimiz, hayır duası ve hoş bir seda bırakmaktır. Her başladığımız işi ve hizmeti önce milletimize sonra da Hakka hizmet olarak görüyoruz. Bugün protokolünü imzaladığımız akaryakıt istasyonuna da bu amaçla başladık. Belediyemizin bünyesinde birçok şirket var ve başarıyla çalışıyor. Hizmete sunmak için çalışmalarına başlayacağımız Akaryakıt İstasyonu da aynı kalite ve standartların çok üstünde hizmet kalitesiyle Samsun halkı ile buluşacak. Şunu kararlılıkla diyebiliriz ki SAMPET Samsun'un akaryakıttaki yeni markası olacak" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 20/02/2018