Başkan Tören’e En Başarılı Proje Ödülü


Başkan Tören’e En Başarılı Proje Ödülü

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Milli değerlere bağlı hizmet anlayışı, çevreye ve ekonomiye değer katan Kent Temizliği Projesiyle” 2019 yılının En Başarılı Proje Ödülü’ne layık görüldü.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, TV 52 televizyonu tarafından düzenlenen “TV 52 Yılın Başarı Ödülleri” programında halktan elde ettiğini yine halka ve şehre veren etkili, verimli, tasarruflu yönetim anlayışı kapsamında Belediyeye kazandırdığı yıllık 12 Milyon TL tasarruf sağlayan projesi ile “2019 Yılının En Başarılı Proje Ödülüne” layık görüldü.

TV 52 televizyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen ödül törenine katılan Başkan Tören’e ödülünü, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt takdim etti.

Ödül töreninde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “TV 52 televizyonu ailesine, yönetim kuruluna ve tüm çalışanlarına bu özel program için teşekkür ediyorum.

Derdimiz şehrimiz Muhabbetimiz ve hürmetimiz, bütün insanlarımıza…

Hedefimiz marka şehir, modern çağdaş şehir Ordu /Altınordu…

Dolayısıyla kaynakları en verimli şekilde kullanıp, geleceğin şehrini inşa etmek için çalışıyoruz.

Onun için israf değil tasarruf diyoruz…

Onun için doğru yatırım, etkin yönetim yönetişim ve ortak akıl diyoruz…

 Şimdiye kadar yaptıklarımız bu şekilde bir değer oluşturduğu için de mutluyuz.

Biz iline, ilçesine, memleketine ve büyük Türkiye davasına sadece siyaset yoluyla değil, ekonomide, sanatta, tarihte ve sporda hizmet eden, dünden bugüne bu düşüncelerle yola revan olan biri olarak ödüle layık görülmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Ümit ederim ki, bundan sonrada Vizyonu Dünya Kenti Ordu’muz, Altınordu’muz için dün de bugün de yarın da birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmek nasip olur. İnsana hizmet ve hürmet eden belediyecilik anlayışımız çerçevesinde değer üreten çalışmalarımız dolayısıyla bizleri ödüle layık gören jüri ve komiteye çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 26/01/2020