SAMGİAD’dan Vali Kaymak’a Ziyaret


SAMGİAD’dan Vali Kaymak’a Ziyaret

Samsun Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu, Samsun Valisi Osman Kaymak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Yönetim Kurulu üyeleri Kerem Özal, Buğra Çolak, Bülent Pamuk ve Abdulkadir Köstek ile birlikte, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Vali Kaymak’a SAMGİAD ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gömeç, ‘’Samsun Genç İşadamları Derneği, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu çatısı altında çalışmalarını sürdürüyor. Dernek olarak kurulduğumuz 2008 yılından itibaren üyelerimize ve Samsun’umuza faydalı işler yapma gayretinde olduk. Bir çok sosyal sorumluluk projesine imza attık. Samsun’a ve iş dünyasında yer alan üyelerimize katkı sağlamak için önümüzdeki dönemde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi. 

Vali Osman Kaymak ise sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdiğini belirterek, ‘’STK’lar idarecilerle halk arasındaki köprü görevini görüyor. Bu anlamda göreve geldiğim günden itibaren SAMGİAD, gördüğüm kadarıyla yapısı ve çalışmalarıyla Samsun’a faydalı bir sivil toplum kuruluşu’’ dedi.

Ziyaret sonunda SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Vali Osman Kaymak’ı, 28 Eylül’de düzenlenecek geleneksel iş yemeği toplantısına davet etti. Vali Kaymak, SAMGİAD’ı daha yakından tanımak istediğini belirterek, yemeğe katılacağını ifade etti.


Yayın Tarihi: 15/09/2017