Sahil Tahribatına Anında Müdahale


Sahil Tahribatına Anında Müdahale

    Dün kenti esir alan fırtına sonrasında Samsun sahilinin bir bölümü dev dalgaların taşıdığı çakıl ve molozlarla doldu. Dev dalgaların yarattığı tahribat ise Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından anında giderildi.

   Samsun’da hafta sonu etkili olan  fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle yıkılarak yolları kapatan ağaçlar Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından iş makinesi yardımıyla kaldırıldı. Şiddetli lodosun oluşturduğu hasar ve tahribatın izlerinin silinmeye çalışıldığı Samsun sahilinde de Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş’ye bağlı temizlik ekipleri sahil kenarında oluşabilecek tehlikelere karşı önlemlerini kısa sürede aldı.

     SAHİLDE BİRİKEN MOLOZLARA ANINDA MÜDAHALE

    Olası afetlere karşı hazırlıklı olduklarını ve görev bilinci ile hareket ederek olumsuzluklara anında müdahale edildiğini kaydeden Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş. Genel Müdürü Musa İlkay Güler,  “Sahil kenarında oluşan moloz birikintileri için anında harekete geçerek vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamasını önledik. Burada oluşan tahribatı giderme çalışmalarımız devam ediyor. Sahil boyunca yaptığımız temizlik çalışması ve düzenleme ile sahilimizi anında eski haline çevirip vatandaşlarımızın güvenle kullanımına açtık” dedi. 


Yayın Tarihi: 07/02/2016