MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur: "Sözün Sözümüz Yolun Yolumuzdur"


MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur: "Sözün Sözümüz Yolun Yolumuzdur"

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kılıçkıran'dan Çakıroğlu'na Birlik Gecesi" programı Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Hüseyin Edis, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar ve Canik Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Erhan Kara'nın da katıldığı gecede Ülkücüler bir araya geldi.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Allah son nefeste Ülkü Ocakları çatısı altında, Milliyetçi Hareket Partisinin çatısı altında can vermeyi nasip eder diyorum." dedi.

Burhan Mucur, 'Sözü esas sahibine bırakmak istiyorum' diyerek katılımcılara Devlet Bahçeli'nin konuşmasını dinletti.

Ayakta dinlenen ve alkışlanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dinletilen konuşmasında,

"Bu kadar mı korkuyorlar bizden? Bu kadar mı kabuslar görüyorlar Ülkücülerin varlığından? Bu denli mi ürküyorlar cesaretimizden?

Ben, Ülkü Ocakları’nda yetişmekten iftihar eden bir Genel Başkanım.

Hayatım boyunca kalbimin ve fikrimin bir köşesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni, diğer köşesinde Ülkü Ocakları’nı bir sancak gibi taşıdım.

İkbal için değil, Türklüğün muzaffer şafağının sökmesi, Türk milletinin istiklal ve istikbal haklarının ebed müddet muhafazası için Ülkücü oldum, Ülkücü yaşadım, vakti saati geldiğinde can emanetini de Ülkücü olarak Rabbim’e teslim edeceğim. Bundan da şeref ve bahtiyarlık duyacağım.

Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocaklarına giderdim, yine Ülkücü Hareket’in bir ferdi olurdum. " dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, konuşmasını şu sözlerle tamamladı, "Çok değerli liderim, Türkmen Beyim sözün sözümüzdür. Yolun yolumuzdur. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum."


Yayın Tarihi: 09/03/2024 - 13:35