Yürüyemezsin Dediler, Artık Koşuyor


Yürüyemezsin Dediler, Artık Koşuyor

Çarpraz Bağlarının kopması nedeniyle ameliyat olması gereken, fakat kulaktan dolma bilgilerle ameliyat olursan yürüyemezsin diyerek korkutulan 46 yaşındaki Songül Beytekin'e Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nde yapılan operasyonla sağlığına kavuştu.

Çarpraz Bağlarının kopması nedeniyle Büyük Anadolu Hastaneleri'ne başvuran 46 yaşındaki Songül Beytekin'e Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cem Coşkun Avcı, tarafından yapılan başarılı operasyonla eski sağlığına kavuştu.

Sağlığına kavuşan Songül Beytekin ameliyat sonrası memnuniyetini dile getirerek, "Bir yıla kadar önce merdivenlerden düştüm. Ayağım morarıp şişince doktora gittim. İlaçla tedavi edildim ve  2 ay sonra tekrar düştüm. Ve düşünce bu sefer çapraz bağlarımı koparmışım. Ayağım tekrar şişti ve yürüyemedim. Eğilip kalkamıyordum, hareketlerim çok kısıtlıydı. Bir sürü doktora gittim ve çoğu doktor ameliyat dedi. Bazı fizik doktoraları da fizik ile bunu atlatabileceğimi söylediler. Çok ağrım yoktu ama dizimde sızlama yapıyordu. Hareketlerim kısıtlı olduğundan doktor arayışına girdim. Samsun’da gitmediğim ortopedi doktoru kalmadı. Cem Coşkun Avcı hocamızın adını duydum ve hemen geldim. Ameliyata kararlı gelince hemen ameliyat oldum ve ameliyatım çok güzel geçti. Ameliyat olmadan önce korkutmuşlardı beni. Yürüyemeyeceksin koşamıyacaksın demişlerdi. Ameliyattan 24 saat sonra değneksiz yürüdüm. Şu an 6 hafta oldu ameliyat olalı. Daha da iyi olacağımdan çok mutluyum. Doktorum Cem bey ve hastane personeline çok teşekkür ediyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 06/06/2018