Samsun'da Sağlık ve Eğitimi Buluşturan Birliktelik


Samsun'da Sağlık ve Eğitimi Buluşturan Birliktelik

Büyük Anadolu Hastaneleri ve Zorlu Eğitim Kurumları arasında yapılan kurumsal işbirliği ile sağlık ve eğitim alanında önemli bir işbirliği adımı atıldı.

Samsun'un sağlık ve eğitim alanında iki güçlü ismi ortak bir noktada yaptıkları çalışma ile biraraya geldi. Büyük Anadolu Hastaneleri ve Zorlu Eğitim Kurumları arasında yapılan kurumsal işbirliği ile yapılan birliktelik büyük ses getirdi.
Yapılan anlaşma ile birlikte her iki kurumun yönetim kadrosu, çalışan personel, birinci derece yakınları, ayrıca öğrenciler karşılıklı olarak verilen hizmetlerden indirimli faydalanabilecekler.
Yapılan anlaşmanın ilk ayağında Zorlu Eğitim Kurumları yetkilileri Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen'e nezaket ziyaretinde bulunarak kurum ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen'de, Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu ile bir araya gelerek yapılan anlaşmanın adımını taçlandırmış oldular.


Samsun'un iki başarılı markasının böyle anlamlı bir işbirliğinde biraraya gelmesinin mutluluğu yaşadıklarını belirten Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, "Samsun eğitimine uzun yıllardır katkı veren Zorlu Eğitim Kurumları'nın her yıl katlanan başarı grafiğiyle yoluna devam ettiğini görmekteyiz.
Yetiştirdiği öğrencileri akademik ve sosyal gelişimlerini en güzel şekilde destekleyen ve geleceğe yön veren bireyler yetiştirmedeki azimleri takdire şayan. Bu anlamda gösterdiği üstün gayretlerinden ötürü Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu beyi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.
Yapmış olduğumuz işbirliği ile Zorlu Eğitim Kurumları'ndaki öğrencilerimize, idari kadro ve eğitim çalışanlarına ile birinci derece yakınlarına, Büyük Anadolu Hastaneleri olarak uzman akademik kadromuz ile çağdaş standartlarda, bütüncül kaliteli hizmet anlayışı içerisinde sağlık hizmetini indirimli olarak sunacağız.
Aynı şekilde hastanemizin idari kadrosu, sağlık çalışanları ve personeli Zorlu Eğitim Kurumları'nın sağlamış olduğu eğitim - öğretim hizmetinden indirimli olarak faydalanabilecekler.
Böyle kapsamlı bir birlikteliği hayata geçirmekten büyük gurur duyuyoruz. Yapılan işbirliğinin iki kurum için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Samsun'un sağlık kenti olmasında büyük katkıları olan, sağlık alanındaki tecrübe ve başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Büyük Anadolu Hastaneleri ile gerçekleşen işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu ise, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen’e teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 08/08/2021