Büyük Anadolu Hastaneleri Ailesi İftarda Buluştu


Büyük Anadolu Hastaneleri Ailesi İftarda Buluştu

Sağlıkta güvenle 20. yılını dolduran Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Ramazan Ayı'nda geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

İlkadım Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Geleneksel İftar Programına Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten, Genel Müdür Güner Armutlu, Meydan Şubesi Başhekimi Dr. Alparslan Tuhta, İşletme Müdürü Yasemin Turan, Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, idari yönetim, doktorlar, sağlık çalışanları, hastane personeli, aileleri ve basın mensupları katıldı. İftar öncesi salonda Şeitler için Kur-an'ı Kerim ve İlahiler okundu, dua yapıldı.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Oruçların açılmasının ardından konuşma yapan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, "Sosyal etkinlikler çerçevesinde içinde sık sık hastane personeli ile bir araya gelip, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında da değerli sağlık çalışanlarımızla bir araya gelip, aileleriyle birlikte iftar yaparak oruçlarımızı açtık. Rabbim bu müberek ayda ibadetlerimizi kabul eylesin. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde herkesin Ramazan Ayı'nı tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde nice Ramazanlara erişmelerini Cenab-ı Allah'tah niyaz ediyorum" dedi.

ŞEHİTLER İÇİN FATİHA

Sözlerine en son Şırnak'ta yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden ve vatanı, milleti için canını feda eden tüm şehitler için Fatih'a okuyarak başlayan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem ise, "Ülkemiz, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bu zor günleri de atlatacaktır. Türkiye'nin başını ağrıtan, enerjisini azaltan bu kalleş terör belası, devletimiz ile omuz omuza vermiş aziz milletimizin sayesinde yok olup gidecektir inşallah. Güvenlik güçlerimize Rabbim güç kuvvet versin. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

SAĞLIKTA GÜVENLE 20 YIL

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlıkta güvenle 20. yılını doldurduğunu, sağlık alanında her konuda yeni bilgi ve uygulamaları geliştirerek hastalarına şifa dağıttıklarına belirten Başkan Yönten, "Kendilerini mesleklerine adamış, üstün nitelikli, doktorlar, sağlık çalışanları ve destek hizmetlerinden oluşan ekibi ile sadece Türkiye’nin değil dünyanın dört bir yanından gelen hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunan, insan odaklı yaklaşımı benimseyen, öncü uygulamaları lider sağlık grupları arasında olan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri 20. yılının doldurmanın haklı gurunu yaşıyor. Bu başarı hepimizin tüm ekibimizindir. Özveriyle işini severek yapan personelinden en üst idari çalışanına kadar sağlanan bu muvaffakiyet inşallah daha nice yaşlarına kadar devam edecektir. Bu düşünceler içinde Ramazan Ayı'nı tebrik ediyor, Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin diyorum. Ailenizle birlikte sağlık, mutluluk ve esenlikler dileklerim, sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 03/06/2017