Rektör Ünal OMÜ’nün Yeni Öğrencilerini Tebrik Etti


Rektör Ünal OMÜ’nün Yeni Öğrencilerini Tebrik Etti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesine (OMÜ) yeni kayıt yaptıran öğrencilerle bir araya geldi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, OMÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı ve beraberindeki heyet, kayıt haftasının ilk gününde Öğrenci İşleri Başkanlığını ziyaret etti.

Rektör Ünal ve beraberindeki heyet OMÜ ailesine katılan yeni öğrencileri kutlayarak eğitim hayatında başarılar diledi.

Buluşmada öğrencilerle tanışarak sohbet eden Rektör Ünal, “2023 – 2024 öğretim yılının öğrenci ve akademisyenler adına verimli ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum. OMÜ’nün tüm imkânlarıyla seferber olduğuna işaret ederek kampüs hayatına yeni başlayacak öğrencilere, kariyer hedeflerini gerçekleştirmek adına kendilerini çok yönlü geliştirmelerini, yeni bilgi ve beceriler edinmelerini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette başvuru ve kayıt süreci hakkında detaylar aktaran Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ahmet Çakır ise görevlilerin rehberliğinde kayıt işlemlerinin hızlı ve sorunsuz bir biçimde başladığını vurgulayarak, öğrencilerin işlerini kolaylaştırmak adına yoğun bir mesai yaptıklarını dile getirdi.


Yayın Tarihi: 29/08/2023 - 14:28