Reeder’den Samsun Çıkartması


Reeder’den Samsun Çıkartması

Reeder Samsun’da açacağı yeni operasyon merkezi ve yeni hedeflerle Anadolu’ya ilk adımını atıyor. Samsun Operasyon Merkezi devreye girdikten sonra, Reeder müşteri temsilcisine 8 saniyede ulaşılacak, 24 saat içinde müşterinin sorunu çözülüp, 3 günde onarım ve teslim süresi ile bu alanda ülke ortalamalarının üstüne çıkacak

Tüketici elektroniği ve bilişimin Türkiye'deki genç, dinamik ve inovatif temsilcisi Reeder, müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmak için yeniliklerine hız kesmeden devam ederken, Türkiye'deki yatırıma ve istihdama katkı sağlamada vitesi artırıyor.

Türkiye’nin 5 farklı bölgesinde ReederGo adı altında bölge servisi ve satış ofisleri bulunan Reeder, yeni operasyon merkezini Samsun’a açıyor. 

Yatırım finansmanı için direkt olarak Avrupa Kalkınma Bankaları ve İsveç ARGE Merkezleri ile ortak çalışarak kurulacak olan operasyon merkezi sayesinde, son kullanıcıya daha kaliteli ve sonuç odaklı hizmet vermek amaçlanıyor. Amazon'un ve Türkiye Gratis'in FULFILLMENT CENTER'larını kendine benchmark seçen Reeder, tüketiciye hayal ötesi ürün yanında tecrübe ve hizmet sağlamayı da hedef alıyor.


Yayın Tarihi: 18/06/2017