Raylı Sistem Tekkeköy’e Ulaştı


Raylı Sistem Tekkeköy’e Ulaştı

   Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz gün itibariyle faaliyete geçen Gar – Tekkeköy Raylı Sistem hattını inceledi.

   Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Gar -Tekkeköy arasında yapımı tamamlanan raylı sistem güzergahında gerçekleştirilen test sürüşüne katılarak, “Verdiğimiz sözü tuttuk. Bugün 10.10.2016 ve tramvayımız Tekkeköy’e kadar gidiyor. Bu projenin hayata geçmesinde gece gündüz demeden, sosyal hayatlarından fedakarlık yaparak çalışmalarını sürdüren tüm personelimize teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.

   Vatandaşların tek araç kullanarak üniversiteden Tekkeköy’e kadar ulaşmasını sağlayacak olan Gar-Tekkeköy Raylı Sistem Projesi hayata geçti. Gar durağından Tekkeköy’e kadar giderek güzergahı inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Tüm duraklarımızda alt yapı çalışmalarımızın tamamını bitirdik. Duraklarımız aktif hale getirildi. Test sürüşlerinin tamamlanmasının ardından 1 hafta içinde yolcu taşımaya başlayacağız. Test sürüşlerindeki tek amacımız tramvay kullanan vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamasıdır. Bugün verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Samsun için, sizin için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Samsun’da raylı sistem ağını her geçen yıl arttırmayı hedefliyoruz. Ulaşım adına kentimiz için büyük bir adım attık. Bu adımları koşar adımlara çevirerek hizmete devam edeceğiz” dedi.


Yayın Tarihi: 09/10/2016

Diğer Resimler

Raylı Sistem Tekkeköy’e Ulaştı
Raylı Sistem Tekkeköy’e Ulaştı
Raylı Sistem Tekkeköy’e Ulaştı