Protokol Eşlerinden Ayvacık ilçesine Ziyaret


Protokol Eşlerinden Ayvacık ilçesine Ziyaret

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın eşi Emine Kaymak ve protokol eşleri Ayvacık  ilçesini ziyaret etti.

Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın  eşi Semiha Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in eşi Sema Göksel, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’un eşi Azize Yavuz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in eşi Şükriye Şahin  ile birlikte Ayvacık ilçesine gelen Samsun Valisi  Osman Kaymak’ın  eşi  Emine Kaymak'ı burada  Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ile Eşi Aynur  Belur, İlçe Jandarma Komutanının eşi Esin Büyükada, İlçe Emniyet Amirinin eşi Zennure Babayiğit karşıladı.

İlçenin Keyf-i Seyyah evinde kısa bir sohbetin ardından beraberindeki heyetle birlikte Orhangazi mahallesinden 2012 yılında Tunceli’de vatani görevini yaparken çıkan bir çatışma sonucunda şehit düşen Jandarma Er Mustafa Akar ile İlçeye bağlı Koçyurdu Mahallesinden 1996 yılında Tunceli’de vatani görevini yaparken çıkan bir çatışmada şehit düşen Jandarma Er Ahmet Kaya’nın ailelerini ziyaret etti. Emine Kaymak ailelere başsağlığı dileklerinde bulunarak, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirterek şehitlerimiz için dua etti ve şehit aileleri için özel olarak yaptırılan içinde Kuran-ı Kerim ile Türk Bayrağı’nın bulunduğu çanta hediye etti.

Şehit aileleri ise bu ziyaretlerle devletin kendilerini hiçbir zaman unutmadığını belirterek, ziyaretlerden mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Ziyaretler sonrası İlçeyi gezen Samsun Valisi Osman Kaymak’ın eşi Emine Kaymak ilçede yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Samsunum 2 gemimize binerek Suat Uğurlu Baraj gölünde gezi turu yapan Emine Kaymak İlçenin doğal güzelliğine hayran kalarak “ hakikaten de söylenildiği gibi Saklı Bir Cennetmiş Ayvacık. İnanıyorum ki Samsun İlimiz ve ilçelerimiz için yaptığımız gayretli çalışmalarımızla bu güzel ilçede nasibini alarak çok daha gelişerek güzelleşecektir” dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’un eşi Aynur Belur Samsun Valisinin eşi Emine Kaymak ve beraberindekilere kendileri için özel olarak hazırlanan hediye çantalardan takdim etti.


Yayın Tarihi: 20/10/2017