Polis Teşkilatımız 171 Yaşında


Polis Teşkilatımız 171 Yaşında

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ ve teşkilat mensupları, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette İl  Emniyet Müdürlüğü ve 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu adına polis okulu öğrencileri tarafından Vali İbrahim ŞAHİN’e çiçek  takdim edildi.
 Ziyarette bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, “Emniyet teşkilatımızın 171. Yıldönümü münasebetiyle Sayın Valimizi ziyarete geldik. Sayın Valim, bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN yaptığı konuşmasında, ’’Emniyet Teşkilatımızın  171. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki olaylar sebebiyle bu seneki kutlamalarımızı olabildiğince sade ve mütevazi bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle beni makamımda ziyaret eden başta İl Emniyet Müdürümüzü, Yardımcılarını, Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerimizi ve çalışanlarını yürekten kutluyorum.
Emniyet teşkilatı son on yılda çok ciddi açılımlar yaparak kendisini yeniledi. Emniyet teşkilatı daha sağlıklı ve kaliteli bir şekilde Türk Milletinin hizmetinde olmaya devam etti, devam ediyor ve devam edecektir. Bu vesileyle Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. dedi.
 


Yayın Tarihi: 06/04/2016