Polat ve Bektaş Ailelerinin Mutlu Günü


Polat ve Bektaş Ailelerinin Mutlu Günü

Haşim Bektaş ve Eda Polat çifti görkemli bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi.

Aysel ve Tuğrul Polat'ın kızı Eda ile Saliha ve Ercan Bektaş çiftinin oğlu Haşim Buğra, Anakent Sosyal Tesislerinde yapılan kır düğünü ile dünya evine girdi.

Anakent Sosyal Tesisleri ön bahçede gerçekleştirilen törende, genç çiftin nikâhları kıyıldı. Nikâh şahitliğini arkadaşlarının yaptığı Eda ve Haşim Buğra çifti yüzlerce davetlinin önünde  'evet' diyerek birlikte yeni bir yaşama imza attı. 

İlkadım Belediyesi Evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz'ın nikâhını kıydığı Eda ve Haşim Buğra çifti tebrikleri önce kabul etti. Tebriklerin ardından genç çift sahneye çıkarak ilk danslarını yaptı. Samsunlu ses sanatçısı Aslı'nın gece boyunca söylediği şarkılarla davetliler doyasıya eğlendi.  Polat ve Bektaş ailelerinin biricik evlatları Eda ve Haşim Buğra çiftinin açık havada adeta dillere destan denilecek şekilde organize edilen düğünün ilerleyen saatlerinde gökyüzüne dilek balonları bırakıldı. Eda ve Haşim Buğra çifti ile arkadaşlarının hep birlikte mutluluk ve saadet temennileri ile uçurulan dilek balonları karanlık geceyi aydınlattı.

Çiftin düğün merasimi, Polat ve Bektaş ailelerinin hep birlikte çektiği düğün halayı ile son buldu. 


Yayın Tarihi: 06/09/2016