Pınar Altuğ Atacan, Thermomix Tarif Yarışmasının Sonuçları Açıkladı


Pınar Altuğ Atacan, Thermomix Tarif Yarışmasının Sonuçları Açıkladı

Çeşitli yemek tariflerini parmağınızın ucuna kadar getiren dijital mutfak aleti Thermomix tarif yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmanın jüri üyesi olan Pınar Altuğ Atacan, Feriye’de düzenlenen etkinlikte Thermomix kadınlarıyla bir araya gelerek, kazananların ödüllerini verdi.

İhtiyaçlar doğrultusunda sürekli olarak geliştirilen, geleneksel yemek kültürünü dijital yaşamla birleştiren Thermomix, satış danışmanlarının katılımıyla bir yemek yarışması düzenledi. Thermomix satış danışmanların katıldığı ‘Thermomix Tarif Yarışması’nın sonuçları ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un katıldığı bir etkinlikte açıklandı. Yarışmanın jüri üyelerinden Pınar Altuğ Atacan, kazanan yarışmacılara ödüllerini verdi.

Etkinlikte ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan ve Vorwerk Türkiye Genel Müdürü Ebru Erkan Ayanoğlu’nun gerçekleştirdiği sohbet toplantısı renkli ve keyifli anlara sahne oldu.

Pınar Altuğ Atacan: “Güzel yemek yapmak benim genlerimde var”.

 Mutfakta zaman geçirmekten ve pişirdiklerini sevdiklerine sunmaktan büyük bir keyif aldığını belirten Altuğ: “Güzel yemek yapmak benim genlerimde var. Babam çok güzel yapardı. Hatta otel şefleri babamdan tarif alırmış. 25 yaşıma kadar hiç yemek yapmadım, daha sonra annemden aldığım yemek tariflerini deneyerek yemek yapmaya başladım” dedi.

Thermomix’i incelemek ve yarattığı mucizeye yakından tanık olmak için Kanyon’da Intema Yaşam mağazasındaki Vorwerk köşesini ve daha fazla bilgiye ulaşmak için https://thermomix.vorwerk.com.tr/  internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Yayın Tarihi: 14/10/2018