Paylaşmak En Temel Özelliğimiz


Paylaşmak En Temel Özelliğimiz

Hayır Çarşısının 26. mağazasını Karaoyumca Mahallesinde açan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Komşusu aç iken tok yatamayan bir milletiz. Hal böyle olunca yardımlaşmak, paylaşmak bizim en temel özelliklerimizden birisi oluyor” dedi.

Atakum Belediyesinin ilçede ihtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında kurduğu yardımlaşma projesi Hayır Çarşısının 26. mağazası Karaoyumca Mahallesinde hizmet açıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın gerçekleştirdiği açılışa mahalle sakinlerinin yanı sıra Karaoyumca Mahallesi Muhtarı Ercan Yılmaz ile Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri Süleyman Sezen, Sezai Erbil, Recep Güner, Hüseyin Yıldırım katıldı.

Yardımlaşmanın insani değerleri ayakta tutan bir yaklaşım olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Hayır Çarşısının bu anlamda önemli bir hizmet verdiğini kaydederek, “Komşusu aç iken tok yatamayan bir milletiz. Hal böyle olunca yardımlaşmak, paylaşmak bizim en temel özelliklerimizden birisi oluyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahiplerinin ‘gerçek ihtiyaç sahibine’ ulaşma isteği ve ihtiyaç sahiplerinin daha fazla imkana ulaşabilmesi gerekliliğinden hareketle çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısının bugün 26. mağazasını açtık. Atakum Belediyesi olarak böylesi önemli bir çalışmayı gerçekleştiriyor olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.


Yayın Tarihi: 25/02/2016