Panaroma Otel Canik’de Açıldı


Panaroma Otel Canik’de Açıldı

Eğitim, kültür, spor, sağlık ve kentsel dönüşüm yatırımlarıyla Türkiye'nin Gözbebeği olan Canik, belediyenin özel sektörün önünü açması sonucu yatırımcıların da gözdesi haline geldi. Bir çok özel sağlık, konut, eğitim, turizm yatırımının gerçekleştiği ilçede yeni bir otelin daha açılışı yapıldı.

Özel sektör tarafından en çok yatırımın yapıldığı Canik, yatırım çekmeye devam ediyor. İşadamları Recai Erol ve Sezai Erol tarafından ilçede yapılan otel, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Toptepe Mahallesi'nde hizmete giren Panaroma Otel'in açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, işadamları ve muhtarlar katıldı.

'CANİK TERCİH EDİLEN MERKEZ'

Açılışta yaptığı konuşmada her bir yatırımın ve yatırımcının bu şehrin değeri olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Canik bugün Samsun'un ve bölgenin en çok yatırım çeken bir cazibe merkeziyse, bu asla oturduğumuz yerden olmadı. Özel sektörün önünü açmamız sonucu Canik tercih edilen bir merkez haline geldi. Canik'i tercih eden ve şehrimizin gelişmesine katkıda bulunan her bir yatırımcımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yatırımların önünü açmaya devam edeceğiz" dedi.

'DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

Bir şehrin özel sektör yatırımıyla gelişebileceğine işaret eden Başkan Genç, "Bu yatırımların ilçemizde olması bir tesadüf değil. İlçemize yapılan yatırımlar bilinçli çalışmalarımızın eseridir. Biz altyapısını hazırlıyoruz, davet ediyoruz, yatırımcılarımız da Canik'in potansiyelini görerek yatırımlarını gerçekleştiriyor. İlerleyen yıllarda Canik'te çok daha güzel şeylere şahit olacağız. İlçemize yeni yatırımlar da gelecektir. Şehrimiz için çalışıyoruz, daha çok çalışacağız" diye konuştu.

OTELİN AÇILIŞI YAPILDI

Otel ortaklarından işadamı Recai Erol da, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in her zaman yanlarında olduğunu belirterek, "Sayın Başkanımızın yerel yönetici olarak bizlere verdiği güven yatırımcı olarak Canik'i tercih etmemize neden oldu. Bu bir başlangıç. İnşallah Canik'e çok daha güzel yatırımlar kazandırma arzusundayız" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Osman Genç ve beraberindekiler Panaroma Otel'in açılışını gerçekleştirdi. Oteli gezen Başkan Genç, şehre yeni konaklama tesislerini kazandırılmasının güzel olduğunu söyledi.


Yayın Tarihi: 18/04/2016