Özlem Maraş'tan Sosyal Belediyecilik Vurgusu


Özlem Maraş'tan Sosyal Belediyecilik Vurgusu

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, gönüllere dokunan bir sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini söyledi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, AK belediyecilik anlayışının yeniden Atakum'a geleceğini belirterek, gönül belediyeciliği ile gönüllere dokunan bir sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini söyledi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, aday adaylığı çalışmaları kapsamında Samsun Otizmli Çocuklar Derneği (SODER) ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile düzenlenen ‘’Otizm İçin Karma Sergi’’ isimli resim sergisi açılışına katıldı. Maraş serginin ardından Yeni Dünya Vakfı Samsun Şube Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Başkan Osman Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlara yönelik sosyal yardım çalışmalarının hassasiyetle yürütüleceğini belirterek, ''İlçemizdeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına belediyeye düşen ne görev varsa yapılacak'' dedi.

''Sosyal belediyecilik anlayışımızla ilçemizde vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız'' diyen Özlem Maraş, ''AK belediyecilik yeniden Atakum'a gelecek. Gönül belediyeciliği anlayışı ile vatandaşlarımıza eğitimden sağlığa her anlamda destek olacağız. Yeni yeni projeler ve etkinlikler geliştirip katkı sağlayacağız. Yapacağımız projelerle sosyal belediyecilik anlamında Atakum örnek bir ilçe olacak'' diye konuştu.


Yayın Tarihi: 12/12/2023 - 15:46