Özel Öğrencilerden Başkan Ali Kılıç’a Ziyaret


Özel Öğrencilerden Başkan Ali Kılıç’a Ziyaret

Terme Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinde eğitim gören engelli çocuklar, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Kılıç, “Engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmak, adına elimizden ne geliyorsa yerel yönetimler olarak yapmaya hazırız” dedi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ’’Engelliler Haftası’’ dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında kendisini ziyaret eden öğrenciler ve öğretmenleri makamında kabul etti. Ziyarete Terme Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Faysal Gültekin, Müdür Yardımcısı Bahri Şimşek, okul öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Burada öğrencilerle ve kurum idarecileriyle sohbet eden Kılıç, 'engelliler haftasını' kutladı.

"HEP ÖNCELİĞİMİZ OLACAKSINIZ"
Kılıç, anlamlı ve güzel ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Ziyarette konuklarına, Terme Belediyesi ve çocuklar için gerçekleştirecekleri çalışma ve projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak, kendi başlarına yaşayabilmelerini, üretken insan durumuna getirilerek, yaşam düzeylerini yükseltmek, mevcut şartlar içinde en iyi ortamları hazırlamak bizim önceliklerimiz arasında" dedi.

"KILIÇ, TEK TEK İLGİLENDİ"
Ziyarette öğrenciler ile tek tek ilgilenen Başkan Kılıç, “Hepimiz bir engelli adayıyız. Yarın nasıl bir durumda olacağını kimse bilemez. Har daim yanınızdayız. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, adına elimizden ne geliyorsa yerel yönetimler olarak yapmaya hazırız. Şehrin üstyapı çalışmalarında, parkların yapımında, kamusal alanlarda, ortak kullanım alanlarında ve en önemlisi sosyal hayatta gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda engelli vatandaşlarımızı düşünerek çalışmalarımıza yön vereceğiz.” diye konuştu.

Öğrencilerin Başkan Kılıç’a çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program son buldu.


Yayın Tarihi: 15/05/2019