İlkadım Belediyesi Kar Çalışmalarında Hız kesmiyor


İlkadım Belediyesi Kar Çalışmalarında Hız kesmiyor

İlkadım Belediyesi, tüm şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle ekipler durmaksızın çalışıyor. İlçenin genelinde kapanan yolları açabilmek için ekipler gece gündüz demeden mesai yapıyor. Daha önceden hazırlanan belediye karla mücadele ekipleri şiddetli yağışın esir aldığı mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı. Vatandaşların günlük yaşantısının engellenmemesi noktasında hummalı çalışmalar gerçekleştiren ekipler kapanan cadde ve sokakları açmak için çaba sarf ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı tüm araç ve personeller bölgenin dört bir yanında görev yapıyor.Ekipler  tüm mahallelerde ulaşıma kapanan yolları açmak için çalışmalara  ara vermeden devam ediyor.

Belediye ekiplerinin yoğun mesai yaptığını söyleyen Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Meteoroloji verilerine göre teyakkuz durumunda olduklarını belirterek "Olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışına karşı ekiplerimiz hazırda bekliyor. Samsun’da yağan aşırı kar yağışına etkilenen mahallelerimizde kapanan yolları açmak için ekiplerimiz yoğun çalışma içerisindedir. Halkımızın evlerine rahatlıkla ulaşabilmesi için gece mesaisi yapmaktayız. İlçe genelimizde cadde ve sokaklarımız hummalı çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

 


Yayın Tarihi: 22/01/2016