Ordulular Kitap Söyleşilerine Yoğun İlgi Gösterdi


Ordulular Kitap Söyleşilerine Yoğun İlgi Gösterdi

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı kapsamında kitapseverlerle bir araya gelen Yazarlar Pelin Çift ve Betül Soysal Bozdoğan, düzenledikleri söyleşilerde Ordulular yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen, Ordu Valiliği Koordinasyonu’nda Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı ‘Söyleşi Günleri’ kapsamında önemli yazarları ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda TRT'de tarihi konu alan programlar yaparak halkın beğenisini kazanan Yazar Pelin Çift Ordulu vatandaşlarla bir araya gelerek hem söyleşi gerçekleştirdi hem de kitaplarını imzaladı.

ORDULULAR, ÇİFT'İN SÖYLEŞİNE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

TRT ekranlarında yayınlanan ve kendisinin sunuculuğunu üstlendiği 'Pelin Çift ile Gündem Ötesi' isimle aynı adı taşıyan  söyleşi programını gerçekleştiren Pelin Çift, salonu dolduran Orduluların büyük ilgisi ile karşılaştı. Gördüğü ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çift, kitap fuarlarının çok önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Söyleşisini tarih konuları ağırlıklı gerçekleştiren ve büyük bir çoğunluğunu soru cevap kısmına ayıran Çift, vatandaşlardan gelen sorulara ise tek tek samimiyetle cevap verdi. Büyük bir katılımla gerçekleşen söyleşinin ardından Yazar Pelin Çift kitaplarını imzalayarak hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

BOZDOĞAN 'YENİ TÜRKİYE'NİN KADINLARINI' ANLATTI

Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı ‘Söyleşi Günleri’ kapsamında okurlar ile buluşan bir diğer Yazar Betül Soysal Bozdoğan ise 'Yeni Türkiye'nin Kadınları' adlı söyleşi gerçekleştirdi. Vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu söyleşide Bozdoğan, Türkiye'de kadın olgusuna değindi. Yazdığı kitaplarda toplumun her kesimine eğildiğine ve bir çok kadınla diyalog kurduğunu aktaran Bozdoğan, kadınların ellerinden geldiğince her şeyi yapması gerektiğini belirtti.

Düzenlenen söyleşi programı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından Yazar Betül Soysal Bozdoğan'a plaket takdim etmesinin ardından sona erdi.


Yayın Tarihi: 27/10/2017