Ordu, “Travel Turkey İzmir Fuarı”nda Tanıtılacak


Ordu, “Travel Turkey İzmir Fuarı”nda Tanıtılacak

Ordu’nun her yönüyle tanıtarak, ilimizde bir turizm hareketliliği oluşturulması amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Ordu, 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek “Travel Turkey İzmir Fuarı”ndaki yerini alacak.

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan “Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi” İZFAŞ-İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ortaklığıyla 11. kez 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında yeni fuar merkezi İzmir/Gaziemir’de gerçekleşecektir.

Travel Turkey İzmir Fuarı hakkında bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak, Valiliğimizi temsilen katılacağımız ‘Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’nde standımız yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından ziyaret edilmekte olup, tatil planı yapmakta olanlara gerekli tanıtımlar yapılmaktadır” dedi.

Travel Turkey İzmir Fuarı’nın, turizm sektörünün önemli fuarlarından birisi olduğunu ifade eden Uğur Toparlak, “Travel Turkey İzmir, 2017 senesinde ''fuarizmir'' fuar alanında her yıl artan yerli ve yabancı katılımlarıyla büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliğini artırmaya devam edecek. Türkiye ile çok sayıda ülkenin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

Geçen yıl 40 bine yakın ziyaretçinin fuarı gezdiğine dikkat çeken Uğur Toparlak, “Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, geçtiğimiz yıl 38 ülkeden 1.179 katılımcı firma ve 77 ülkeden 38.587 ziyaretçi ile bir kez daha dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı” şeklinde konuştu.

Ordu Standının, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından kiralanan stant alanındaki A holünde DOKA standı içerisinde hizmet vereceğini belirten Toparlak, “Profesyonel düzeyde Valiliğimizi temsilen katılacağımız fuarda; ilimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin yanı sıra ekonomik değerlerinin de tanıtımını yapacağımız fuara ilimizde bulunan turizm sektör temsilcileri ile İzmir’de yaşayan hemşerilerimizin katılımını bekleriz” dedi


Yayın Tarihi: 12/11/2017