OMÜ’lü Olmaktan Onur ve Mutluluk Duyuyoruz


OMÜ’lü Olmaktan Onur ve Mutluluk Duyuyoruz

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul, OMÜ’nün kuruluşunun 43. yıl dönümünü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi olmak bu çatı altında eğitim almaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz“ dedi.

Muhsin Oğul, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 1 Nisan 1975 yılındaki kurulmuş olup 43 yılı geride bırakmıştır. Dünyada ki üniversiteler açısından da büyük önem arz eden, ülkemiz açısından bakıldığında da yarım asra doğru adım adım ilerleyen ve bu ilerleme sürecinde hem büyümesine devam edip hem de bu süreçte gelişerek, üreterek biz öğrencilerine bilgiyi, birikimi aktarmayı temel hedef edinmiştir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi olmak bu çatı altında eğitim almak ve almış olduğumuz eğitimi ülkemizin faydasına milletimizin refahına yönelik kullanma yolunda ilerlemekten büyük onur ve mutluluk duyuyoruz.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi bugüne kadar Ülkemizin siyasetine, bürokrasisine, akademik hayatına ve buna benzer hizmet alanında birçok insan yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam etmektedir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri adına bu vesileyle Üniversitesimizin 43. Yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar nice yıllar boyunca hem Samsunumuza hem de ülkemize güzel hizmetler katmasını temenni ediyorum.“


Yayın Tarihi: 31/03/2018