OMÜ Vakfı Koleji LGS Yerleştirmelerinde de Zirvede


OMÜ Vakfı Koleji LGS Yerleştirmelerinde de Zirvede

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) her alanda desteğiyle eğitim kalitesini her geçen gün ileriye taşıyan OMÜ Vakfı Koleji, öğrencilerinin başarılarıyla da dikkat çekiyor. 2018 Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) Samsun birincisini çıkaran, yüzde birlik dilimde 13, yüzde 5’lik dilimde 22, yüzde 10’luk dilimde ise 32 öğrencisi bulunan OMÜ Koleji, açıklanan 2018 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme (LGS) sonuçlarında da beklendiği gibi velilerin yüzlerini güldürdü.  

OMÜ Vakfı Kolejinin tercih yapan öğrencilerinin tamamı Türkiye’nin önde gelen liselerine yerleşti. Öğrencilerin; İstanbul Fen ve Teknoloji, İstanbul Çapa Fen, Ankara Fen, Samsun Garip Zeycan Yıldırım Fen, Aziz Atik Fen, Bafra Fen, Çarşamba Fen, İstanbul Cağaloğlu Anadolu, Kadıköy Anadolu Liselerini tercih ettiği görüldü.

Yerleştirme sonuçları öğrenci velileri, OMÜ Koleji öğretmenleri, OMÜ Vakfı ve OMÜ yöneticilerini oldukça memnun etti. Yöneticiler, başarılarıyla gururlandıran öğrencilerini ve OMÜ Vakfı Koleji öğretmenlerini tebrik etti.


Yayın Tarihi: 31/07/2018