OMÜ İletişim Fakültesi TRT Yarışmasında


OMÜ İletişim Fakültesi TRT Yarışmasında

Bu yıl beşincisi düzenlenecek "TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması"nda İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema (RTS) bölümü öğrencileri Arda Ersel ve Esin Şeker OMÜ Radyo'da yayınlanan “Bir Ölünün Dünyaya Mektubu” adlı programları ile Radyo Yayıncılığı Drama Programı kategorisinde ilk üçe girmeyi garantiledi. Dereceler 3 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de TRT Türk'ten de canlı yayınlacak ödül gecesinde açıklanacak.  

Öğrencilerin Radyo, Televizyon, Haber ve İnternet Yayıncılığı olmak üzere 4 ana kategori ve 12 dalda yarıştıkları "TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması"na 52 üniversiteden 1021 öğrenci 738 eserle yarıştı. Uluslararası alanda düzenlenen yarışmaya, Türkiye’nin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC’deki üniversitelerin iletişim alanında eğitim gören lisans öğrencileri, 2018-2019 öğretim yılı içinde hazırladıkları Türkçe ya da Türkçe altyazılı eserleri ile katıldılar. 

Radyo Yayıncılığı jürisi

OMÜ İletişim Fakültesi öğrenclerinin dereceye girdiği "Radyo Yayıncılığı Jürisi" Can Doğan, Ahmet Portakal, Eftalya Nur Öktem, Cem Arslan, Acar Acartürk, Lütfi Kılınç’tan oluşan uzman ekipten oluşuyor. 


Yayın Tarihi: 27/06/2019