Oktay Avcılar: "Gençler İlkadım'da Güç Bulacak"


Oktay Avcılar: "Gençler İlkadım'da Güç Bulacak"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, "Gençlerin halinden anlayan, sorunlarını çözüme ulaştıran yönetim anlayışını İlkadım'a kazandıracağız" dedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, her kesimden İlkadımlıya güç katacak projelerinin olduğunu, özellikle de gençler için önemli adımlar atacaklarını belirtti. İstihdam başta olmak üzere, gençlerin bir çok konuda gençlerin talep ve beklenti içerisinde olduğunu söyleyen Oktay Avcılar, bu talep ve beklentileri karşılayacak güçte olduklarını ifade etti.

İlkadım'da yaşayan gençleri, kendilerini istihdam'da bir kaç adım öne çıkaracak projelerle buluşturacaklarını söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, "Gençlerimizin halinden anlayan, sorunlarının çözümü için mücadele eden bir yönetim anlayışını İlkadım Belediyesine kazandırmak için bu yola çıktım. Genç kardeşlerimizin, istihdam başta olmak üzere bir çok noktada talepleri var. Biz de bu noktada önemli bir hazırlık sürecinden geçtik. Gençlerimizi yakından ilgilendiren, sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlayacak, istihdam'da bir kaç adım birden öne çıkmalarını sağlayacak projelerimiz var. Belediye yönetiminde en önemli yönlendiricilerimizin başında da yine gençler olacak. Genç bir belediye başkanı, genç bir yönetim ve gençlerin destek verdiği projelerle geliyoruz" dedi.

Gençlerin belediye yönetiminde aktif rol üstleneceğini belirten AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, "Bir yandan belediyecilik hizmetlerini en üst seviyede gerçekleştirirken, bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışına damga vuracak hamleler yapacağız. İşte tam da bu kısımda, gençlere, gençlerin fikirlerine, üretkenliklerine ihtiyacımız olacak. Kurulacak gençlik komisyonları aracılığı ile gençlerimizin belediye yönetiminde aktif rol üstlenmesini sağlayacağız. İlkadım'da spor'dan sanata, sosyal etkinliklerden istihdam projelerine, her yönüyle gençlere katkı sağlayacak bir dönem yaşanacak" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 12/12/2023 - 13:33